Indo Concepten

onze buffetten alle onze Indobuffetten worden met veel zorg door onze koks met dagverse producten bereid, veel van onze koks hebben een aziatische achtergrond en is de passie voor de indische,aziatische keuken er met de rijstepaplepel ingegoten,kwaliteit en hygiene staat bij ons en onze keuken hoog in het vaandel. Laat u verassen door de smaken,geuren en sfeer van onze heerlijke gerechten en buffetten die geheel in stijl  door ons worden gedecoreerd.

Walking Dinner

Hierbij denkt u waarschijnlijk aan “lopend eten”. Dit is ook gedeeltelijk waar. Een walking dinner is een unieke manier om uw gasten te voorzien van een culinaire ervaring in een sfeer waarbij u de gerechten staande kunt eten, niet aan een plaats gebonden bent en u dus contact kunt hebben met alle aanwezigen. Indien gewenst kunt u hierbij ook de gerechten wisselen en zo zelf uw walking dinner samenstellen.

Asian Streetfood

‘Warteg’ is een afkorting van Warung (eetstalletje) Tegal (een gedeelte van Java waar veel warungs te vinden zijn). Het zijn eigenlijk eetgelegenheden die je kunt vergelijken met een snackbar. Het is goedkoop, de keuze is echt enorm en je vindt ze in Indonesië op ongeveer elke hoek van de straat. Helaas is de reputatie van deze Warteg’s niet zo best. Het eten wordt bestempeld als ongezond vanwege de grote hoeveelheid vet die ermee gepaard gaat en door het warme Indonesische klimaat kan het eten snel bederven. Maar wanneer gekoeld goed heet klaargemaakt en direct opgegeten, kan menig streetfood liefhebber zijn vingers erbij aflikken. Daarom vindt indobuffet dat het tijd is deze voor de Indonesische cultuur toch wel typische Indonesische gerechten, in een ‘culinair’ jasje te steken. Bestel daarom direkt uw streetfood party bij Indobuffet.