Over Indo Buffet

Hoe gaan wij te werk

Het praktische verloop van de feestelijkheden hangt deels af van de formule die u kiest en de eventuele bijkomende diensten die u bestelt.
De basisprincipes zijn evenwel altijd dezelfde:

 • Interesse
  U toont interesse voor een buffet of Partij van IndoBuffet .
 • Contact
  U informeert via ons contactformulier of telefoon.
 • Offerte
  Wij bezorgen U een voorbeeldofferte of offerte op maat van de informatie die we al van u kregen.
 • Afstemmen
  In onderling overleg doen we aanpassingen aan het voorstel tot het gewenste concept. Dit overleg kan gebeuren via mail, telefoon of bij een persoonlijke ontmoeting .
 • Bevestiging
  Wij bevestigen uw boeking en onze samenwerking.

HCCP richtlijnen

hccp en allergenen richtlijnen
HCCP richtlijnen

indobuffet houd zich bij het bereiden van gerechten aan de juiste hygiene code (hccp richtlijnen) dat wil zeggen dat wij scherp toezien op temperaturen bij binnenkomst van de leverancier, check THT bestikkering,goede verhitting bij bereiding en de juiste terugkoel procedure,dit wordt ook doorgevoerd op de buffet lokatie.

allergenen

indobuffet voldoet aan de Europese richtlijnen om de stoffen in onze gerechten te vermelden waar personen overgevoelig voor kunnen zijn.
de buffetten kunnen daarom één van de 14 allergenen bevatten. Deze allergenen staan per buffet vermeld . Deze zijn op de dag van de partij zelf te verkrijgen via één van onze medewerkers of vooraf via e-mail op te vragen info@indobuffet.nl